Partida Romilor PRO Europa Târgoviște, întâlnire cu Primarul Daniel Cristian Stan!


Astăzi, 30 octombrie 2023, organizația Partidei Romilor Târgoviște, a participat la o întâlnire care a avut loc la Primăria Târgoviște, participanți fiind domnul primar Daniel Cristian Stan, domnul viceprimar Cătălin Rădulescu, președintele organizației municipale a Partidei Romilor Târgoviște, domnul Nicu Bălășoiu, secretarul APRPE Târgoviște și inspector pentru romi, dl. George Puiu și vicepreședinți ai organizației municipale a Partidei Romilor Târgoviște.
În cadrul discuției i s-au prezentat domnului primar problemele curente din comunitățile de romi ale municipiului Târgoviște. Întâlnirea s-a axat pe școlarizarea copiilor romi, racordarea unor locuințe la utilități, posibilitatea eliberării actelor de identitate, necesitatea unor locuri de joacă pentru copii și posibilitatea întocmirii unor documente de proprietate prin stabilirea dreptului de uzucapiune.
Mulțumim domnului primar pentru deschiderea arătată și pentru sugestiile oferite privind îmbunătățirea condițiilor decente de trai ale romilor din Târgoviște.
De asemenea, îi mulțumim pentru fermitatea cu care a subliniat necesitatea continuării colaborării cu comunitatea romă din Târgoviște, în vederea integrării și dezvoltării acesteia. Toți, împreună, suntem cetățeni responsabili ai acestui oraș. Toți, împreună putem contribui la dezvoltarea acestuia și la crearea unor cetățeni care să facă cinste orașului nostru.
Nicolae Bălășoiu – Președinte Partida Romilor PRO Europa Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1