December 9, 2023
News Ticker

Camera de Comerț Dâmbovița prezentă la festivitatea de deschidere a anului universitar

Camera de Comerț Dâmbovița, reprezentată de doamna Director General, Stefania Stroica, a participat astăzi la festivitatea de deschidere a anului universitar 2023 – 2024, din cadrul Universității Valahia, Facultatea de Științe Economice Târgoviște și Facultatea de Drept si Stiinte Administrative. Universitatea nu este doar despre sala de curs, este despre experiența de a crea amintiri, de a dezvolta abilități sociale și personale!
Stimați profesori, salutăm cu admirație angajamentul si devotamentul dumneavoastră față de dezvoltarea studenților, ne sunteți mentori, ghizi și modele! Vă dorim ca acest an să fie plin de reușite, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru studenții pe care îi ghidați!
Dragi studenți, universitatea este locul în care veți dobândi cunoștințe noi, veți construi prietenii de neuitat și veți contribui la dezvoltarea voastră personală și profesională. Fiecare lecție și fiecare experiență pe care le veți trăi aici vor adăuga cărămizi la fundația viitorului vostru. Nu ezitați să vă implicați în activități extracurriculare, să căutați mentori și să explorați domeniile care vă pasionează cel mai mult! 𝑬𝒔𝒕𝒆 𝒐 𝒑𝒆𝒓𝒊𝒐𝒂𝒅𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒗𝒆𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒊 𝒃𝒂𝒛𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒗𝒊𝒊𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 𝒗𝒐𝒔𝒕𝒓𝒖.
Să aveți un an plin de succes și descoperiri!
Mult succes!! Echipa Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița
𝑽𝑰𝑽𝑨𝑻, 𝑪𝑹𝑬𝑺𝑪𝑨𝑻, 𝑭𝑳𝑶𝑹𝑬𝑨𝑻!
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1