December 9, 2023
News Ticker

Partida Romilor PRO Europa Târgoviște! George Puiu este, în continuare, inspector școlar pentru minorități / rromi!

Bună ziua, dragi prieteni!
Doresc să infirm pe această cale zvonurile care s-au împrăștiat în legătură cu funcția pe care o deține și în prezent în cadrul ISJ-Dâmbovița, domnul George Puiu.
Răducanu Găman Tudorică și Darman Gigel Durmuță informează greșit comunitățile de romi din Târgoviște și județul Dâmbovița, spunând cu nerușinare că domnul George Puiu nu mai este Inspector școlar pentru minorități/rromi. Nu este adevărat absolut nimic din tot ceea ce declară în spațiul public acești indivizi mincinoși, frustrați și plini de răutate, care din lipsa activității nu fac altceva decât să mintă oamenii.
Domnul George Puiu, este în continuare INSPECTOR ȘCOLAR PENTRU MINORITĂȚI/RROMI, în cadrul ISJ-Dâmbovița și secretar Partida Romilor Pro-Europa organizația municipală.
Vreau să subliniez și să menționez faptul că domnul inspector școlar este un om competent, profesionist, implicat și dedicat profesiei sale, fiindu le alături elevilor rromi atât din Târgoviște cât și din județul Dâmbovița.
De asemenea, mai am o veste bună pentru comunitatea rromă!!!
Începând cu luna septembrie a acestui an, mai avem un inspector școlar pentru minorități/rromi, pe doamna Ianev Sorina, din zona Găești – Titu. Ne așteptăm la o bună colaborare a lor și la formarea unei echipe ce va avea succes în rezolvarea problemelor elevilor rromi.
Cei doi inspectori școlari, domnul George Puiu și doamna Ianev Sorina, împreună cu mediatorii școlari sunt liantul dintre comunitățile de rromi și unitățile de învățământ, sprijinind astfel elevii rromi în întâmpinarea problemelor și rezolvarea acestora privind domeniul educației.
Vreau să se pună accent și pe activitatea experților locali pe problemele rromilor și a mediatorilor sanitari rromi, având un rol foarte important în comunitățile de rromi, privind strategia de incluziune a rromilor.
Așadar, dorim și din partea acestora o bună colaborare și dialog cu reprezentanții Partidei Romilor. Nu trebuie să uitați cum ați obținut aceste posturi!!!!
Le urez activitate și colaborare fructuoasă celor doi inspectori! ♣️♣️🙏🙏. Mulțumesc!
Nicu Bălășoiu – Președinte Partida Romilor PRO Europa Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1