June 13, 2024
News Ticker

Sportivii Flacăra Moreni, prezenți la Etapa de Motocros de la Tg. Jiu!


SPORTIVII FLACĂRA MORENI PREZENȚI LA ETAPA DE MOTOCROS DE LA TÂRGU MUREȘ
✅ În acest weekend, pe circuitul amenajat de la Ungheni – Târgu Mureș de Clubul Sportiv Motor Tehnic, sportivii legitimați la Secția de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni vor concura la etapa a III-a din Campionatul Național Individual al României la Motocros. După reviziile tehnice și procedurile administrative din această seară, dar și cele de dimineață, atât pe 23 septembrie, cât și pe 24 septembrie se vor desfășura antrenamentele libere, oficiale, dar și manșele 1 și 2 pe fiecare clasă de concurs.
🕗 Deja, sportivul nostru, Robert Văcaru a ajuns la circuit, a trecut de procedurile secretariatului și de revizia tehnică.
🏆 În anul 2022, Robert a obținut locul I național la clasa Amatori MX2, iar acum se clasează după primele două etape din 2023 tot pe locul I național cu 89 de puncte (la o diferență de 7 puncte față de locul secund și de 15 puncte față de locul III).
📌 Pe lângă liderul nostru în motociclism din punct de vedere al performanțelor, la Târgu Mureș, Secția de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni are piloți la majoritatea claselor.
👍 Mult succes, antrenamente libere obligatorii și determinare pentru fiecare manșă în parte!
📣 De asemenea, la această etapă națională, Flacăra Moreni are 4 arbitrii de traseu care, alături de ceilalți colegi, au un rol foarte important – ca de altfel în orice competiție de motocros. Aceștia sunt coordonați de Silviu Glodeanu – sportiv legitimat la ramura Endurocross și specializat în motociclism.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1