Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Mereu am fost animat de cele mai bune intenții!


În special cu prilejul zilei aniversare trebuie să fim recunoscători Bunului Dumnezeu pentru magnificul dar al vieții și să ne gândim cu seriozitate maximă la profunzimea existenței noastre.
De aceea, o fac și eu la cei 44 de ani, gândindu-mă la toate urcușurile sau stagnările, cu bunele și cu relele vieții.
Am învățat de la cei ce puțin țin la mine, mai ales, ce să nu fac, iar de la cei ce mă susțin, că prietenia este cel mai important dar al vieții.
Am făcut multe, bune și rele, dar am convingerea că mereu am fost animat de cele mai bune intenții, având multe planuri de viitor cu ajutorul lui Dumnezeu și al prietenilor.
În această zi mare pentru mine și pentru cei ce țin la mine, sunt sigur că nu urăsc pe nimeni, că îmi iubesc aproapele, care, poate, este adevărat, adesea mi-a câștigat dezinteresul.
E o minune că sunt, e un dar că sunteți cei ce mă apreciați și e o provocare pentru cei ce mă considerați mai puțin apreciabil.
Mulțumesc părinților și Înaltpreasfințintului Părinte Mitropolit Nifon pentru tot ce au făcut pentru mine, prietenilor și colaboratorilor, și tuturor celor ce mă apreciază pentru cele ce au fost și vor fi!
Minunat este Dumnezeu întru zilele vieții noastre! La toți, mereu să ne ajute!
Pr. Dr. Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1