Alternativa Dreaptă! Educația merită mai mult decât neglijare!


Educația merită mai mult decât neglijare!
De unde a luat bani Guvernul României pentru majorarea indemnizațiilor parlamentarilor sau pentru majorarea veniturilor funcționarilor din primării și din agențiile guvernamentale? Pentru profesori nu se poate?
Astăzi, ne alăturăm din nou dascălilor în stradă pentru a le susține drepturile lor în fața politicienilor care par să considere că educația nu este o prioritate.
Ne confruntăm cu un guvern condus de impostori și plagiatori, care pare să găsească resurse pentru propriile lor interese, iar profesorii noștri, cei care modelează viitorul generațiilor, nu beneficiază de atenția și susținerea cuvenită.
Este profund dezamăgitor să vedem cum pentru parlamentari, magistrați și înalți funcționari se găsesc mereu resurse pentru salarii și beneficii, în timp ce salariile decente ale profesorilor rămân în umbra neglijenței. Educația reprezintă temelia unei societăți prospere și dezvoltate, iar profesorii sunt cei care investesc timp și efort pentru a forma oameni pregătiți să facă față provocărilor viitorului.
Este timpul să punem educația în fruntea priorităților noastre naționale și să recunoaștem importanța valorii aduse de profesori în viețile noastre. Cerem guvernanților să aloce resurse adecvate pentru a asigura salarii demne dascălilor și condiții optime de învățare pentru elevi.
Nu putem permite ca viitorul țării noastre să fie compromis din cauza neglijenței politicienilor.
Alternativa Dreaptă se solidarizează cu dascălii și le asigură că vom continua să ne luptăm pentru drepturile și recunoașterea pe care le merită. Îi îndemnăm pe toți cetățenii conștienți de importanța educației să se alăture acestui efort și să își exprime susținerea față de profesorii noștri.
Sursă foto: Digi24
sursa – Alternativă Dreaptă
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1