June 13, 2024
News Ticker

Alternativa Dreaptă! Susținem egalitatea oamenilor în fața legii!


Susținem egalitatea oamenilor în fața legii!
Susținem o justiție independentă și funcțională!
Egalitatea în fața legii reprezintă temelia unei societăți democratice și meritocratice. Fiecare individ, indiferent de originea sa, statutul social sau puterea economică, trebuie să fie supus acelorași legi și să beneficieze de aceleași drepturi și responsabilități.
Susținem cu tărie eliminarea oricăror privilegii și tratament preferențial pentru a asigura o justiție echitabilă și imparțială. Pe lângă egalitatea în fața legii, considerăm că justiția trebuie să fie independentă și funcțională. Aceasta înseamnă că sistemul judiciar trebuie să fie protejat de influențe politice sau economice și să opereze în deplină autonomie. Doar printr-o justiție independentă putem asigura respectarea legii și protejarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.
Alternativa Dreaptă susține reforme menite să consolideze independența și funcționalitatea sistemului judiciar. Ne angajăm să promovăm transparența, responsabilitatea și competența în cadrul instanțelor și să sprijinim măsuri eficiente pentru combaterea corupției în domeniul justiției. Credem că este esențial să avem magistrați integri, bine pregătiți și cu autoritate morală, care să ofere cetățenilor încredere în capacitatea sistemului judiciar de a administra dreptate.
Suntem determinați să lucrăm alături de societatea civilă și de partenerii noștri politici pentru a promova o justiție independentă și funcțională, astfel încât să putem construi împreună o Românie dreaptă și prosperă. Egalitatea în fața legii și o justiție independentă și funcțională sunt pilonii pe care Alternativa Dreaptă își construiește viziunea de viitor. Suntem dedicați în continuare acestei cauze și ne invităm toți susținătorii să se alăture în efortul nostru de a consolida aceste principii esențiale în societatea noastră.
Vă mulțumim pentru sprijinul vostru că faceți parte din familia Alternativa Dreaptă!
sursa – Alternativă Dreaptă
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1