May 28, 2024
News Ticker

Baschet – CSȘ Târgoviște! Schimb de experiență cu Academia de Baschet PROMITHEAS din Patras- Grecia!

În perioada 13-21.05.2023, un grup de 10 sportivi de la diferite grupe, U14, U15, U17, U18 și U19 ai secției de baschet ai Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, însoțiți de doamna profesoară Gabriela Trandafirescu, au participat la un schimb de experiență, la Academia de Baschet PROMITHEAS din Patras – Grecia, în cadrul proiectului de „Acreditare Erasmus+” (2022-1-RO01-KA121-SCH-000061044).
Sportivii nostrii au avut oportunitatea de a participa timp de o săptămână la antrenamente comune cu sportivii academiei sub supravegherea antrenorilor greci, să fie testați fizic și evaluați de specialiști în pregătire fizică și motricitate.
Au avut ocazia să vadă de aproape viața de zi cu zi, tradiția locală și cultura diferită a altei țări, precum și să viziteze importante monumente antice și locuri istorice, precum Situl arheologic din Olympia, locul de naștere al celui mai faimos și important eveniment sportiv din lumea antică, Jocurile Olimpice, Istmul Corint, Catedrala “Sfântul Apostol Andrei” din Patras și multe altele.
Au dobândit cu toții o multime de cunoștințe și experiențe frumoase pe care cu siguranță, le vor folosi în activitățile viitoare. Multumim gazdelor noastre, Promitheas Patras B.C. Academy, pentru ospitalitate!
“ Good athlete, better person”
sursa – CSȘ Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1