February 21, 2024
News Ticker

Haideți s-o ajutăm! Micuța Ecaterina are nevoie de sprijinul nostru!

Cazul este preluat după asociație eu doar dau o mână de ajutor pentru că îl repostez în mai multe grupurii!! Haideți cu multe share-uri și multe up-uri să ajungă la oameni cu suflet să ajute această fetiță!🙏ECATERINA ESTE O COPILĂ SIMPLĂ PROVENITĂ DINTR-O FAMILIE SIMPLĂ DE LA ȚARĂ !!
NU AU POSIBILITĂȚI PENTRU A FACE CAMPANIE SĂ-ȘI SALVEZE PROPRIUL COPIL
VĂ ROG CU LACRIMI DE DURERE SĂ DISTRIBUIȚI POVESTEA EI
POVESTEA EI O AVEȚI AICI: Nu v-aș fi scris niciodată aceste rânduri, dar mă aflu într-o situație disperată. Fetița mea are nevoie de ajutorul vostru. Pentru a o salva ne trebuie o sumă uriașă – 90.000€ – pe care numai oamenii cu suflet bun ne pot ajuta să o obținem. Suntem o familie săracă, cu alți 2 copii acasă, unul de 3 ani și unul de 9, pe care trebuie să îi întreținem. Cu lacrimi în ochi vă rog să ne ajutați să ne salvăm fata, ne-a scris mama Ecaterinei.
90.000€ este o sumă pe care nici o familie cu venituri peste medie nu o poate strânge într-un timp record, mai ales că timpul nu trece în favoarea fetiței, ci dimpotrivă. Împreună, însă, prin donațiile noastre, vom reuși să-i dăm Ecaterinei încă o șansă în plus la viață. Orice sumă virată în conturile este un plus de forță pentru acest copilaș în lupta cu cancerul agresiv. Donează și tu pentru Ecaterina!
Pentru donații:
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO066INGB0000999913372350
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ecaterina Giagu!
sursa – Alexandra Iulia Teutisan
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1