April 12, 2024
News Ticker

Ionuț Săvoiu, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor! Reuniune pentru clarificarea stadiului unor proceduri!

La sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii a avut loc ședința pentru clarificarea stadiului procedurilor privind obținerea Acordului de Mediu pentru proiectul de modernizare a Liniei de cale ferata Ploiesti Triaj – Focsani – Roman- Pascani -Darmanesti-Suceava Vicsani si sectiunea Pascani-Iasi-Ungheni La ședință am participat împreună cu doamna Mariana Ioniță, secretar general al ministerului, și alături de reprezentanții direcției de transport feroviar din minister, directorii CN CFR SA responsabili pentru implementarea proiectelor finantate din fonduri europene, proiectanți și reprezentanți ai ANANP și ANPM.
După evaluările și analizele de astăzi, speram ca la finele trimestrului al III-lea să avem aprobarea documentațiilor, a indicatorilor tehnico economici și lansarea procedurilor de execuție pentru primele tronsoane.
A fost analizat, de asemenea, stadiul procedurii de mediu pentru proiectele de electrificare a liniei Constanța – Mangalia modernizarea liniei de cale ferată București-Roșiori- Craiova.
Ionuț Săvoiu – Ministru Secretar de Stat în Ministrrul Transporturilor
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1