May 1, 2024
News Ticker

Prefectul Claudia Gilia! A fost adoptată Hotărârea privind aprobarea Planului de acțiuni al Județului Dâmbovița pe anul 2023!

🗓 ❗️Astăzi am prezidat ședința ordinară a Colegiului Prefectural al județului Dâmbovița, în cadrul căreia a fost adoptată “Hotărârea privind aprobarea Planului de acțiuni al Județului Dâmbovița pe anul 2023”.
📃🖊🗂 Planul, structurat în 14 capitole, cuprinde 1057 de acţiuni şi obiective propuse de serviciile publice, dar şi de alte organe ale administrației publice din subordinea Guvernului sau a ministerelor, ce urmează a fi realizate în anul 2023, în următoarele domenii:
✅️ Finanțe Publice;
✅️ Investiții și Proiecte Europene;
✅️ Turism;
✅ ️Mediu, Ape și Păduri;
✅️ Transporturi, Infrastructură și Comunicații;
✅️ Dezvoltare, Lucrări publice și Administrație;
✅️ Agricultură și Dezvoltare Rurală;
✅️ Muncă și Protecție Socială;
✅️ Sănătate;
✅️ Educație;
✅️ Tineret și Sport;
✅️ Cultură;
✅️ Afaceri Interne etc.
🛑➡️ La punctul al doilea de pe ordinea de zi a fost prezentată evoluția principalilor indicatori economico-sociali la nivelul județului Dâmbovița în anul 2022, iar la punctele 3 și 4 de pe ordinea de zi au fost expuși principalii indicatori aferenți județului Dâmbovița rezultați din Recensământul General Agricol 2020, respectiv, principalii indicatori aferenți județului Dâmbovița rezultați din Recensământul Populației și Locuințelor 2021 (date provizorii).
📍❗️Am solicitat, astăzi, tuturor celor prezenți, transparență decizională și o mai mare disponibilitate în ce privește comunicarea cu dâmbovițenii. Toate acțiunile noastre trebuie să vină în sprijinul oamenilor. Toți cei aflați în slujba cetățenilor trebuie să cunoască problemele de la firul ierbii și să caute cele mai bune soluții pentru a îmbunătăți viața comunității noastre. Împreună, prin comunicare și solidaritate, suntem cei care putem schimba viața oamenilor în bine.
📍❗️ Le-am atras atenția, celor implicați, că planurile sună foarte bine pe hârtie – dar ele vor trebui puse în aplicare începând de astăzi. I-am asigurat de întreaga mea deschidere și colaborare. Ei știu că dacă vor întâmpina probleme – vor avea o ușă mereu deschisă la Instituția Prefectului. Avem foarte multe oportunități de a finanța proiecte din educație, sănătate, mediu, infrastructură – trebuie să profităm de ele și să atragem cât mai mulți bani din programe europene și naționale.
Claudia Gilia – Prefectul Județului Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1