September 26, 2023
News Ticker

Școala Gimnazială Nr. 5 Coresi! Un copil din cls. a III-a terorizează colegii și cadrele didactice!

Situație absolut îngrijorătoare la Școala Gimnazială Nr. 5 Coresi din Cartierul Aleea Trandafirilor, Târgoviște! Un copil din cls. a III-a terorizează, deopotrivă, colegii și cadrele didactice. Ultima ispravă, l-a bătut pe alt coleg, după ce, anul trecut, l-ar fi alergat cu o foarfecă prin curtea școlii pe alt elev (!!!!)
Din informațiile noastre, Problem Child are pe rolul Poliției Dâmbovița 8 (opt !!!) dosare, instrumentate deja, s-a aflat într-un program de monitorizare de 6 luni, cazul l-a preluat DAS Târgoviște, care l-a monitorizat alte 6 luni!.
Părinții copilului lucrează, unul la Consiliul Județean și celălalt la Prefectura Dâmbovița și nu ar recunoaște nici în ruptul capului că ar avea probleme cu propriul copil.
În situația dată, sunt 4 instituții ale statului care ar trebui să colaboreze și să facă ceva, până nu este prea târziu! Inspectoratul Școlar Județean, Poliția (prin Biroul de Siguranță Școlară), DGASPC și DAS Târgoviște!
Mâine dimineață, de la Ora 07:30, este deja anunțat un protest al elevilor și părinților de la Școala Coresi, cu un marș care se va finaliza în fața sediului DGASPC Dâmbovița.
Așteptăm reacția autorităților responsabile, în condițiile în care tatăl copilului în cauză s-ar fi deplasat astăzi la Școala Coresi, unde ar fi proferat amenințări la adresa conducerii instituției!
Vom reveni!
Facebook Comments Box

1 Comment

 1. Comportamentul elevului este influentat grav de comportamentul agresiv al invatatoarei sale. Acea invatatoare este ea insasi , promovoare a bullying , asa ca nu e de mirare ca el a asimilat aceasta atitudine si acum procedeaza in consecinta.
  Stiu despre ce vorbesc. Invatatoare respectiva stie cum sa provoace tot ce e mai rau intr.un copil. Discrimineaza, critica,injoseste si e agresiva verbal , este o tirana, un lup care se ascunde sub o masca de nevinovatie…A terorizat clasa anterioara,psihic si emotional…Deci…cred ca acest copil ori copiaza atitudinea ei si adapteaza la nivelul lui, ori vede neregulile si asta e modul lui de a de manifesta impotriva regulilor care i se impun agresiv, nu prin empatie si intelepciune.
  Tot protestul asta e manipulat de ea, ca sa scape de copilul asta. E genul de om care isi foloseste toate resursele ca sa isi indepineasca scopul, prin orice mijloace.
  Intotdeauna a interesat.o functia parintelui …
  A mai avut un copil cu un mic deficit de atentie,dar era genial si probabil de aceea se plictisea la ora,iar ea nu stia cum a gestioneze, asa ca a facut iarasi..tot posibilul sa scape de el …
  Ma bucur ca acest copil are curaj sa le deranjeze atat pe ea cat si pe directoare.
  Nu ma bucur pentru copiii agresati, nu ma intelegeti gresit, ei sunt victime colaterale, dar alta e problema..nu ce face copilul acela,ci de ce, ce il provoaca.
  Eu stiu raspunsul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1