April 20, 2024
News Ticker

Înot – CSM Târgoviște! Elevul antrenorului George Tzitzeclis, David Neacșu, medalia de argint la Campionatul Național!

Argint la Natație!

Veștile bune se țin lanț pentru Clubul Sportiv Municipal Târgoviște! Sportivul David Neacșu a obținut sâmbătă, 10 Decembrie, în cadrul Campionatului Național de Înot în bazin scurt Cadeți, organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, la Miercurea Ciuc, medalia de argint!

David a fost la o miime de secundă de aur, însă asta nu ne face să fim mai puțin mândri de el, din contră, ne demonstrează că avem alături copii extrem de talentați și muncitori care pot face din imposibil posibil.

De astfel, David este Campion Național la această probă, în bazin de 50 de metri, aceasta obținând medalia de aur în Iulie anul acesta.

Antrenorul clubului nostru, domnul Tzitzeclis Gheorghe, ne-a declarat că David a dat tot ce a avut mai bun în bazin și își dorește ca în următoarea competiție să câștige aurul și în bazinul de 25 de metri.

Rezultatele bune vin întodeauna după muncă și implicare, David a mai obținut locul 6 la 100 de metri mixt, locul 5 la 100 de metri liber și locul 5 la 200 de metri liber, acestea fiind cu atât mai mult meritorii, dat fiind faptul că la probe s-au calificat între 120 și 60 de sportivi per probă.

În regulamentul FRNPM sportivii punctează pentru club de la locul 1 la locul 8. Dintre sportivii participanți ai Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a evidențiat si Simion Tudor la categoria 10 ani cu locul 13 la 200 de metri bras si locul 8 la 100 de metri bras.

Felicitări tuturor participanților!

sursa – CSM Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1