February 8, 2023
News Ticker

Corneliu Ștefan! Comuna Corbii Mari, una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții!

Comuna Corbii Mari este una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții din județ! 𝑫𝒆 𝒂𝒑𝒓𝒆𝒄𝒊𝒂𝒕 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆, 𝒎𝒂𝒊 𝒂𝒍𝒆𝒔 𝒄𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒊 𝒑𝒓𝒊𝒗𝒆𝒔𝒄 𝒑𝒆 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊!

Astăzi, la invitația primarului Ionuț Bănică, am participat la inaugurarea a două obiective deosebit de importante pentru comună: 𝑺̦𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂 𝒄𝒖 𝑪𝒍𝒂𝒔𝒆𝒍𝒆 0-𝑽𝑰𝑰𝑰 𝒔̦𝒊 𝑮𝒓𝒂̆𝒅𝒊𝒏𝒕̦𝒂 𝒄𝒖 𝑷𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎 𝑺𝒄𝒖𝒓𝒕, 𝒂𝒎𝒃𝒆𝒍𝒆 𝒏𝒐𝒖 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒊𝒕𝒆 𝒊̂𝒏 𝒔𝒂𝒕𝒖𝒍 𝑼𝒏𝒈𝒖𝒓𝒆𝒏𝒊.

296 de copii, 215 la școala și 81 la grădiniță, au acum cele mai bune condiții de studiu! Sălile de clasă au echipamente moderne, mobilier de calitate, de asemenea grădinița având toate dotările necesare pentru ca cei mai mici membri ai comunității să poată face primii pași în sistemul educațional.

Ambele investiții au valoarea de aproximativ 11.000.000 de lei.

Pentru școală, suma necesară implementării proiectului s-a ridicat la 9.200.000 de lei, fonduri europene și locale, iar pentru construirea grădiniței, din fonduri guvernamentale și locale, a fost nevoie de 2.100.000 de lei.

Îl felicit pe Ionuț Bănică pentru că este atent la nevoile comunității! Totodată, echipa primăriei Corbii Mari merită, la rândul ei, toată aprecierea noastră pentru implementarea cu succes a acestor proiecte!

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1