September 24, 2022
News Ticker

Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, vizită în Orașul Titu!

Astăzi, 20.09.2022, dl.Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a efectuat o vizită în orașul Titu, la două obiective de investiții aflate în implementare, având finanțare din fonduri europene: ”Construire Creșă în orașul Titu”, obiectiv ce face parte din proiectul ”Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Titu prin investiții în infrastructura rutieră, educațională și socio-culturala ”, cod SMIS 124342 și ”Reabilitare, străzi și sistem de evacuare ape pluviale, zonele Fusea, Hagioaica și str. Mihai Viteazul”, parte a proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții populației prin investiții în infrastructura orașului Titu”, cod SMIS 123868.

Domnul Secretar de Stat a fost însoțit de către domnul senator Virgil Guran și domnul Aurelian Cotinescu.

Din partea autorităților locale au fost prezenți: doamna viceprimar prof. Gabriela Chițu și domnul administrator public Marius Sandu.

A fost prezentat stadiul lucrărilor contractate și s-au purtat discuții despre importanța acestora pentru comunitatea locală dar și despre viitoarele proiecte europene care vor fi finanțate.

Sursa – Primăria Orașului Titu

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1