Centrul Județean de Cultură Dâmbovița! Gazda celor 66 de elevi, participanți la Olimpiada Națională de Pedagogie – Psihologie de la Târgoviște!


Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, a fost, astăzi, gazdă pentru cei 66 de elevi veniți din toată țara, care au participat la Olimpiada Națională de Pedagogie – Psihologie. (Licee Pedagogice)

Viitorilor dascăli ai României, specializarea educatori – învățători, le-au fost oferite de către instituția de cultură emblematică a județului – Centrul Județean de Cultură Dâmbovița – trei ateliere de creație în cadrul cărora participanții s-au delectat și, în egală măsură, au deprins cunoștințe noi.

Așadar, sub îndrumarea profesorilor de la Școala Populară de Arte „ Octav Enigărescu”, elevii au descoperit tainele pianului alături de doamna profesoară Andreea Andrei și și-au realizat propria icoană pe sticlă (marea majoritate dintre ei aflându-se la o primă experiență de acest fel), îndrumați de doamna profesoară Barbara Popa.

Nu în ultimul rând, în cadrul atelierului de design vestimentar, împreună cu doamna profesoară Paula Mihălăchioiu, fiecare participant și-a confecționat un accesoriu stilizat și inovativ.

Lecțiile demonstrative, interacțiunea și nonconformismul abordării acestor ateliere, i-au încântat și bucurat pe oaspeții prezenți din toată țara.

Îi felicităm pe elevi pentru profesia aleasă și le dorim succes în tot ceea ce își propun!

Sursa – Centrul Județean de Cultură Dâmbovita

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1