May 17, 2022
News Ticker

Corneliu Ștefan! In luna martie vom scoate la licitație construcția noului stadion, la Târgoviște!

Noul stadion de la Târgoviște, lângă Dâmbovița MALL, pe Bulevardul Regele Ferdinand, va costa 50 de milioane de euro și va fi construit în 18 luni! Asta ne-a asigurat Corneliu ȘtefanPreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, care a mărturisit , în luna martie, va scoate la licitație construcția noului stadion de la Târgoviște.

În seara aceasta pot dau o veste bună! Săptămâna trecută a avut loc, la Agenția Fondului de Mediu, ultima ședință pentru avizare și la APM Dâmbovița. Chiar ieri am semnat toate adresele către Primăria Municipiului Târgoviște și către ziarele locale pentru a publica, timp de 10 zile, anunțul privind construirea stadionului nou. Dacă suntem sănătoși și vom trece de ultimul pas privind Hotărârea de Guvern și sunt convins , în actuala conjunctură, vom avea succes, în luna martie, vom scoate la licitație noul stadion de la Târgoviște, cu finanțarea de 250 de milioane lei, aproximativ 50 de milioane de euro, din care aproximativ 15 milioane de lei, cofinanțare suportată de Consiliul Județean Dâmbovița, bani pe care i-am aprobat prin Hotărâre de Consiliu Județean și-i vom finanța din bugetul propriu. Anul acesta, cu siguranță, vom scoate la licitație acest stadion nou, la Târgoviște, iar dacă nu vom avea contestații, anul acesta vom avea și un constructor pentru noul stadion, iar pentru execuție vom avea maxim 18 luni, un an și jumătate“, a declarat Corneliu ȘtefanPreședinte Consiliul Județean Dâmbovița, la TV Online Riposta pe Net Târgoviște și damboviteanul.com.

 

Facebook Comments Box

1 Comment

  1. De la 0 la 2. Să dea Domnul. Județul in general si Targovistea in special, merită 2 stadioane moderne. Totuși subdimensionarea acestora nu ne place, 15 000 ar fi fost mai aproape de adevăr. Ne amintim cu totii anii 70-80 cand vechiul municipal strangea peste 25000 de spectatori ingramaditi dar fericiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1