May 17, 2022
News Ticker

Chindia Târgoviște, alături de Pro Activ! Emil Săndoi, surpriză de la Hanul din Meri!

EMIL SĂNDOI, SURPRIZA DE LA „HANUL DIN MERI”

În acest week-end, compania Pro Activ a organizat în decorul primitor de la „Hanul din Meri” de la Buciumeni team-conferinta anuala cu managementul și angajații firmei. Surpriza zilei de vineri a fost prezența printre noi a lui Emil Săndoi, antrenorul principal al Chindiei Târgoviște, echipă cu care Pro Activ a semnat asta-vară un parteneriat de susținere și promovare.

„A fost de două ori decorat cu Meritul Sportiv. În 2008, a doua oară, alături de cei mai mari fotbaliști ai României. Amintesc câțiva: Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Rică Răducanu, Ilie Balaci, Costică Ștefănescu, Rodion Cămătaru, Gică Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu, Cristian Chivu…”, a spus, printre altele, Alin Ionescu, directorul executiv Pro Activ în speachul de prezentare a antrenorului.

A urmat un discurs emoționant despre profesionism, motivare, concurență, spirit de echipă, depășirea momentelor grele, despre comparația între succesul în sport și în business. Momentul de emoție maximă a fost acela în care Emil Săndoi a rememorat clipele grele pricinuite de accidentarea gravă produsă la finala Cupei României din 1993, U Craiova – Dacia Unirea Brăila: „A fost un moment cu atât mai greu cu cât aproape semnasem transferul la Olympique Lyon, una din marile forțe ale fotbalului francez și european. Eram, totodată, titular în echipa națională a României. Acea accidentare m-a privat de prezența, anul viitor, la Campionatul Mondial din SUA, cel mai frumos moment din istoria echipei noastre naționale. Îmi amintesc cum, la un meci de campionat la Craiova, fusesem la vestiar să-i salut pe băieți, apoi am intrat in carja în stadion spre băncile de rezerve. Un stadion arhiplin mi-a scandat numele. A fost poate cel mai frumos și mai emoționant moment din cariera mea. M-a ajutat să trec peste acele clipe dificile”.

 

Sursa – SC PRO ACTIV SRL

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1