May 22, 2024
News Ticker

Corneliu Ștefan! Vicepremierul Sorin Grindeanu, vești bune pentru Dâmbovița!

Încheiem anul cu 𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 aduse de 𝐯𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐢𝐦-𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢, 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐆𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞𝐚𝐧𝐮, aflat astăzi în județul nostru!

Cele 3 inele de centură pe care le-am promis dâmbovițenilor, 𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐚𝐥𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞, 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚-𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐚̆𝐞𝐬̦𝐭𝐢, au susținerea ministrului Sorin Grindeanu și vor face obiectul unui protocol care va reglementa modul de colaborare interinstituţională în vederea realizării şi implementării acestora.

De asemenea, proiecte extrem de importante pentru Dâmbovița au fost deblocate cu ajutorul ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Mă refer aici la lucrările de execuție și lărgire la 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐃𝐍 𝟕 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓𝐢𝐭𝐮, 𝐝𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐞 𝐃𝐍 𝟕𝟏 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞-𝐒𝐢𝐧𝐚𝐢𝐚. În acest caz, vorbim de extinderea la 4 benzi a tronsonului Bâldana-Târgoviște și modernizarea porțiunii Târgoviște-Sinaia.

Pe de altă parte, am invitat și primarii dâmbovițeni la întâlnirea cu vice-premierul Sorin Grindeanu. Aceștia i-au adus la cunoștință o serie de probleme legate de DN-urile care le traversează comunele, acestea necesitând lucrări de modernizare, dar și situația unor poduri care au nevoie de reparații în cel mai scurt timp.

Vizita viceprim-ministrului și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, este un mesaj clar: 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫𝐚̆, 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐚 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮, 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢̂𝐧 𝐚𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢.

 

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1