December 3, 2023
News Ticker

Premii pentru coderii Clubului IT Generation Titu!

Copiii din cadrul Clubului de coding, au fost premiați din partea Primăriei Orașului Titu, pentru rezultatele deosebite obținute anul acesta. În cadrul activității a fost prezentă doamna viceprimar Gabriela Chițu, care a înmânat premiile.
Cei 25 de coderi prezenți în cadrul Clubului, au participat anul acesta în diverse proiecte și concursuri naționale organizate de către Fundația Progress și Simplom România, unde aceștia au obținut rezultate deosebite, clasând clubul printre cele mai bune din țară. Deși vârsta coderilor clubului, este foarte mică în comparație cu alte cluburi din țară, cel mai mic coder având vârsta de 8 ani, au reușit să parcurgă toate temele propuse și să participe la concursurile organizate la nivel național de către coordonatoarele proiectului: Fundația Progress și Simplom România.
Clubul IT Generation Code Kids Titu, face parte din Proiectul CODE Kids – Copiii fac coding în bibliotecile publice, din anul 2020, și are ca scop crearea unei mișcări de coding și ȘTIM în care copiii, tinerii și bibliotecarii din mediul rural și urban mic își dezvoltă competențele digitale și se implică în viața comunității din care provin prin rezolvarea unor teme digitale creative.
Mulțumesc pe această cale Primăriei Orașului Titu reprezentată de domnul primar Traian Niculae și Consiliului Local Titu, pentru susținerea și sprijinul acordat în desfășurarea activităților din cadrul Bibliotecii Orășenești Titu!
Bibliotecar Responsabil,
Nicoleta Liliana Grigorescu – prof. documentarist

Sursa – Gazeta de Titu

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1