June 13, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Articole pirotehnice, indisponibilizate!


La data de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au depistat, într-o piață din municipiul Târgoviște, un bărbat de 45 de ani, în timp ce deținea, în vederea comercializării, 670 de articole pirotehnice, acestea fiind indisponibilizate de către polițiști.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat un alt bărbat de 46 de ani, în timp ce deținea într-un autoturism mai multe articole pirotehnice.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției, unde, în urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul deținea alte articole pirotehnice la domiciliul din orașul Găești.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea a 12.232 de articole pirotehnice.

Totodată, în ambele cazuri, polițiștii au întocmit au întocmit dosare penale pentru nerespectarea prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, iar obiectele pirotehnice au fost indisponibilizate.

Polițiștii dâmbovițeni vă atrag atenția asupra faptului că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1