May 28, 2024
News Ticker

Ex – Premierul poate reveni în politică! Decizia de reabilitare a lui Adrian Năstase, definitivă!

Adrian Năstase a transmis într-un mesaj că a fost reabilitat complet, după ce procurorii nu au contestat decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a admis la începutul lunii decembrie cererea de reabilitare judecătorească a fostului premier.

Astazi, am aflat ca decizia instanței de fond, privitoare la cererea mea de reabilitare judecatoreasca, a ramas definitiva, nefiind contestata de procurori. Se incheie astfel o perioada de 16 ani de suferinte si nedreptati, pe care doresc sa le las in urma”, a scris Adrian Năstase.

Fostul premier a declarat că rămâne de văzut ce-i va rezerva viitorul, completând că a aflat că „nu” este singurul cuvânt care contează în politică.

Puterea de a ajunge la acest moment mi-au dat-o membrii familiei mele, carora le multumesc inca o data. Ce-mi va rezerva viitorul, vom vedea impreuna. Oricum, am aflat de la presedintele Mitterand, ca singurul cuvant care conteaza in politica este cuvantul NU”, a mai completat Adrian Năstase.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis la începutul lunii decembrie cererea de reabilitare judecătorească formulată de Năstase Adrian.

Ca urmare a condamnărilor, fostul premier avea interdicţie de a fi ales şi de a ocupa o funcţie publică.

Adrian Năstase a fost reabilitat în cazul ambelor sale condamnări, una în dosarul “Trofeul Calităţii” şi cealaltă în cauza cunoscută sub numele “Zambaccian“.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1