April 21, 2024
News Ticker

Crăciun Fericit! Pompierii dâmbovițeni continuă misiunile umanitare!

La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, în perioada 20-23 decembrie 2021, Eparhia noastră a oferit daruri, în valoare de peste 62.000 lei, centrelor sociale și spitalelor din județul Dâmbovița.

Acestea sunt: Centrul Social –  Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Asociația Națională a Surzilor din România –  filiala Târgoviște, Asociația Națională a Nevăzătorilor din România –  filiala Târgoviște, Centrul de Zi pentru Copii cu Autism –  Direcția de Asistență Socială (D.A.S.) Târgoviște, Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități –  D.A.S. Târgoviște și Centrul de zi Floare de Colț, din cadrul D.G.A.S.P.C. Dâmbovița, Spitalul Județean Dâmbovița, Spitalul Moreni, Spitalul Găești, Spitalul Pucioasa, Sanatoriu Moroeni, CRRPH Ţuicani –  Moreni, Fundația Eroilor și Spitalul Ochiuri.

Darurile au constat din: 300 pungi cu dulciuri, 315 lejerii de pat, 25 de pilote, 370 pijamale, 30 saci (10 kg/sac) de detergent și 100 perechi de bocanci, în valoare totală de 61.850 lei, iar copiii îngrijiți în cadrul Apartamentului Social Sf. Ier. Nicolae al Centrului Social Creștin al Eparhiei noastre au primit, pe lângă cele menționate mai sus, îmbrăcăminte și încălțăminte.

În perioada imediat următoare, aceste activități social-filantropice vor continua la toate parohiile din cadrul Arhiepiscopiei Târgoviștei, ca mărturie a solidarității creștine.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1