October 3, 2022
News Ticker

Colindătorii au ajuns (și) la Consiliul Județean Dâmbovița!

„Alaiul colindelor” a ajuns la Consiliul Județean Dâmbovița

 

„Alaiul colindelor”, un eveniment cu tradiție, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), prin Centrul Județean de Cultură aduce, și în acest an, bucurie în rândul celor mici.

Astăzi, 20 decembrie 2021, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, împreună cu administratorul public al județului, Cristian Avanu, au primit cu drag vizita copiilor de la Școala „Paul Bănică” din Târgoviște, a reprezentanților Asociației Zaedno a Bulgarilor din Târgoviște și a grupului „Muntencele” al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

Colindătorii au fost felicitați de președintele Corneliu Ștefan pentru modul în care au interpretat cântecele tradiționale, cărora le-a urat să se bucure de sărbători frumoase și doar de lucruri bune.

„Vă mulțumesc pentru vizita pe care ne-ați făcut-o astăzi la sediul Consiliului Județean Dâmbovița și pentru colindele pe care le-ați interpretat atât de frumos. Primiți gândurile noastre cele mai bune, însoțite de urări de sănătate, prosperitate și de liniște sufletească, iar Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou să vă aducă bucurie alături de familiile voastre, să petreceți sfârșitul acestui an în liniște și armonie. Vă urez tuturor să aveți parte de sărbători binecuvântate!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1