September 28, 2022
News Ticker

Crăciun Fericit! Alaiul Colindelor, la Consiliul Județean Dâmbovița!

 

,,𝗔𝗹𝗮𝗶𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗹𝗶𝗻𝗱𝗲𝗹𝗼𝗿 ” 𝗮 𝗮𝗷𝘂𝗻𝘀 𝗹𝗮 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲ț𝗲𝗮𝗻 𝗗â𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶ț𝗮

Magii au venit la nașterea lui Iisus, aducând în dar tămâie albă, aur și smirnă. Astăzi, grupuri de colindători, coruri de copii, ansambluri folclorice de amatori și profesioniști au trecut pragul Consiliului Județean Dâmbovița și ne-au reamintit că decembrie este luna cadourilor magice pentru suflet. „Alaiul colindelor”, un eveniment cu tradiție, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură a adus, în fiecare an, speranță și bucurie în inimile copiilor dâmbovițeni. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, dr.ec Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, alături de administratorul public al județului, Cristian Avanu, au fost gazde și au oferit cadouri pentru toți colindătorii.

De asemenea, copiii aflați în plasament în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au fost răsplătiți cu daruri.

În acorduri de colinde și povești de iarnă, sediul Consiliului Județean Dâmbovița s-a transformat într-un loc de poveste.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1