May 28, 2024
News Ticker

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu! Stânga câștigă teren în toată Europa!

Stânga recâștigă teren în toată Europa. Astăzi, împreună cu liderii familiei noastre politice, am discutat în cadrul Consiliului Partidului Socialiștilor Europeni (PES) despre o redresare echitabilă a Europei.

În mod special am apreciat schimbul de idei cu noul cancelar german, Olaf Scholz, despre relațiile bilaterale cu România și viitorul Europei, dar și cel cu premierul Portugaliei, Antonio Costa, care este un model pentru modul în care și-a dezvoltat țara.

Partidul Social Democrat a redevenit o forță activă în familia social democrată europeană iar prezența la guvernare ne poate permite să punem în aplicare la nivel național și să susținem la nivel european acele politici sociale în care credem.

Susținerea oferită de Guvernul României privind salariu minim european, măsurile sociale ce urmează a intra în vigoare anul viitor și corecțiile aduse PNRR pentru a putea fi implementat sunt doar câteva din exemplele clare de lucruri pe care PSD le face în mod concret.

În perioada următoare vom intensifica acțiunea noastră pe zona europeană și internațională urmând să continuăm seria de întâlniri cu liderii și comisarii europeni începute în acest an.

Victor Negrescu – europarlamentar PSD

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1