February 25, 2024
News Ticker

AJF Dâmbovița! Constantin Octavian Stroe (Gloria Bucșani), golgeter – ul Ligii a 5-a, Seria Sud

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐎𝐜𝐭𝐚𝐯𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐫𝐨𝐞 (25 de ani) este golgheterul Seriei Sud din Liga 5, cu 22 de goluri marcate. Atacantul liderului 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐬̦𝐚𝐧𝐢 a atins cifre impresionante în turul campionatului: a înscris în 11 din cele 12 jocuri în care a fost folosit, are o medie de aproape două goluri marcate pe meci și a semnat mai mult de jumătate din reușitele formației din Bucșani.

Tavi Stroe a făcut junioratul în Spania, trecând inclusiv pe la Valencia, și a evoluat pentru echipe din ligile inferioare iberice, precum Paterna sau Huracan Manises.

𝐂𝐥𝐚𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝟓 – 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐒𝐮𝐝

𝟐𝟐 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Octavian Stroe (Bucșani)

𝟐𝟏 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Alexandru Marin (Urziceanca)

𝟏𝟏 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Florin Tudor (Gheboaia)

𝟏𝟎 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Florin Bălășoiu (Văcărești)

𝟖 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Bogdan Albu (Comișani), Aurelian Beucă (Ghinești), Robert Cazacu (Urziceanca), Andrei Gherghinaru (Nucet)

𝟕 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Marius Anca (Văcărești), Cătălin Bordeanu (Rățoaia), Marius Dincă (Nucet), Alexandru Grigore (Tărtășești), Ionică Marinică (Văcărești), Cătălin Mihăilă (Finta), Alexandru Neagu (Comișani), Alexandru Sfetcu (Comișani), Ștefan Zidăroiu (Rățoaia)

𝟔 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Luca Dumitrescu (Tărtășești), Marius Ionescu (Slobozia Moară), Dragoș Matei (Urziceanca), Andrei Mercone (Tărtășești), Tiberiu Stroe (Bucșani)

𝟓 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Răzvan Gheorghe (Văcărești), Andrei Navaprescu (Dobra), Alin Pârvu (Tărtășești), Claudiu Petre (Tărtășești), Marian Șerban (Dobra), Ciprian Vasile (Dobra)

𝟒 𝐠𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢 – Andrei Băhuță (Ghinești), Robert Vlăsceanu (Slobozia Moară)

#MaiBuniÎmpreună

 

Sursa – AJF Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1