April 19, 2024
News Ticker

Deputatul USR, Daniel Blaga! Grupul italian BELTRAME, vești excelente despre COS Târgoviște!

Grupul italian Beltrame, vești excelente despre COS Târgoviște!

Am participat în această dimineață la o nouă întâlnire de lucru cu reprezentanții importantului grup italian Beltrame, cu privire la preluarea Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște.

Am purtat discuții, împreună cu aceștia, cu oficialii Primăriei Târgoviște și ai Instituției Prefectului Județului Dâmbovița.

Grupul Beltrame are un plan de afaceri bine pus la punct, iar cei din conducerea sa au dat detalii concrete vizavi de investițiile pe care le vor face la Târgoviște.

Cert este că până pe data de 5 ianuarie 2022 vor semna contractul de preluare a COS, cu clauzele aferente.

Lunile viitoare, Beltrame şi-a propus să reia activitatea în cadrul Combinatului pentru producerea de oţel beton.

Până în anul 2025, investitorii italieni vor să facă investiții aici de aproximativ 400 de milioane de euro, iar activitatea să fie reluată în totalitate.

Nu omitem însă nici contestația făcută în instanță de cei de la Liberty Galați. Am citit însă în mass media că această societate nu pare să aibă planuri serioase, având în vedere situația financiară complicată a companiei.

M-am bucurat când am văzut că investitorii italieni au primit susținere din partea oficialităților locale și județene şi sper ca planul acestora să se materializeze fără probleme, astfel încât COS Târgovişte să primească gura de oxigen atât de mult așteptată și să redevină un diamant al metalurgiei din Romania.

Deputat Daniel Blaga – Președinte USR Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1