February 22, 2024
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Înfrângere la limită cu CFR, 0-1!

Echipa noastră a pierdut cu 0-1 meciul cu CFR Cluj, de la Ploiești, din etapa a 18-a a Ligii I. Omrani a marcat singurul gol al jocului în minutul 21. Roș-albaștrii au evoluat cu mai mult curaj în repriza a doua, când au ajuns în repetate rânduri la buturile oaspeților. Neguț, Dulca și Popadiuc au ratat egalarea. Următorul meci oficial al băieților noștri este programat luni, 13 decembrie, ora 20.30, cu Dinamo, în deplasare.

 

„Cred că am început destul de ezitant partida, cu puțină teamă, gândindu-ne ce adversar avem în față. Dar am crescut, ușor, ușor în joc și am avut două reprize diferite. În prima repriză, CFR-ului a gestionat bine jocul. A doua repriză a fost cu un plus pentru noi.

Asta mă nemulțumește… toate meciurile cu echipele importante le-am pierdut la mustață. Și cu FCSB, și cu Craiova, și astăzi, am fost foarte aproape de un rezultat pozitiv. Mi-e greu să vorbesc de problemele de arbitraj, dar mă duce gândul și la asta. Uitați-vă la captura imaginii de la golul CFR-ului de astăzi. La Costache… mai și glumim, mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț. De ce să se judece în alt fel? Nu știu, chiar am stat de vorbă cu Dan Petrescu, pentru că îl apreciez foarte mult. Și el a zis că e posibil să fi fost două lovituri de la 11 metri pentru ei. Dar cred că la faza golului trebuia acordat henț. N-am vorbit cu Radu Petrescu, ce să mai vorbesc? Dacă am fi avut VAR, Chindia avea șase-șapte puncte mai mult, asta e părerea mea și nu poate să mi-o schimbe nimeni.

Ăsta e adevărul, se strâng meciuri. Analiza greșelilor o să o facă persoane autorizate. Mă doare și îi doare și pe jucători. Stăm cu un stres în plus, era altceva dacă aveam acum 25 de puncte. E normal să plătim pentru greșelile noastre, dar cred că n-ar trebui să plătim și pentru alte greșeli. Sper să se încheie! Legea compensației nu există pentru noi. Din acest campionat, echipa cea mai dezavantajată este de departe Chindia Târgoviște” – Emil Săndoi, declarații la finalul meciului

sursa – afcchindiatargoviste.ro

Foto: Eduard Găiseanu

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1