December 4, 2023
News Ticker

Volei Feminin! CSS Târgoviște, câștigătoare la Festivalul Sportului Brașovean!

CSȘ Târgoviște, câștigătoare la Festivalul Sportului Brașovean. Voleibalistele dâmbovițene au fost de neoprit pe întreaga durată a turneului

Echipa de speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a fost de neoprit la prima ediție a Festivalului Sportului Brașovean. Formația antrenată de Ion Atanasiu a devenit învingătoarea turneului după ce a defilat în toate meciurile susținute în cadrul turneului brașovean.

În finala competiției, CSȘ a trecut de CSM București cu scorul de 3-0. Totodată, în semifinale, dâmbovițencele au învins Academia Tomis Constanța tor cu 3-0.

În schimb, în faza grupa A a turneului, târgoviștencele, cu același scor, 3-0, au trecut pe rând de CS Muscel Câmpulung, Kids Tâmpa, CSȘ Lugoj și CSV Craiova.

La meciurile din cadrul Festivalului Sportului Brașovean, CSȘ Târgoviște a mizat pe următoarele jucătoare: Raluca Puică, Ana Marinescu, Ștefania Neagu, Ema Gâdiuță, Raisa Constantin, Alexandra Rotaru, Alexandra Mitroiu, Antonia Nistor, Ilinca Bușu și Ruxandra Vlad.

În urma evoluțiilor foarte bune, Raluca Puică a fost desemnată MVP-ul turneului, iar Ștefania Neagu cel mai bun ridicător.

Festivalul Sportului Brașovean a avut loc în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie , iar organizatorul turneului a fost AC Kids Tâmpa. La competiție au luat parte cele mai bune echipe din țară la categoria de volei speranțe.

Sursa – Asociația Județeană de Volei Dâmbovița

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1