April 20, 2024
News Ticker

Lupte Libere – CSM Târgoviște! Elevele Georgianei Paic, 3 medalii la Campionatele Naționale!

Denisa Fodor a demonstrat că se află într-o formă de zile mari și a devenit campioana României la categoria 55 de kilograme. Sportiva noastră și-a depășit toate adversarele care i-au ieșit în cale și a ajuns să lupte în finală cu Beatrice Ferenț, de la Steaua București. A fost un meci pe care eleva Georgianei Paic l-a dominat și s-a încoronat regină a categoriei la Campionatul Național de Seniori.

Simona Ionescu a devenit vicecampioana naționala la categoria 57 kg . A pierdut medalia de aur in fata sportivei Ana Andreea de la CSA Steaua Buc, campioană mondiala anul acesta la U23.

Rezultatele obținute de sportivele noastre au mulțumit-o pe Georgiana Paic, coordonatoarea secției de lupte din cadrul CSM Târgoviște:

“Fetele au atins obiectivele stabilite și suntem extrem de fericite ca am putut realiza ceea ce ne-am propus. Ne pare foarte rău de absenta sportivei noastre Diana Vlasceanu pe care, din nou, vechea accidentare a împiedicat-o sa participe la acest campionat.
La sfârșitul acestor campionate naționale individuale, care s-au desfășurat la Reșița a avut loc si Campionatele Naționale Superligă Echipe de seniori. In urma unui protocol de colaborare a CSM Targoviste cu ACS Sepși Sic SF Gheorghe echipa formată din cele doua cluburi s-a clasat pe locuri 3 castigand medalia de bronz.”, a declarat Georgiana Paic.

sursa – CSM Târgoviște)

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1