February 28, 2024
News Ticker

ISU Basarab I Dâmbovița! Intervenții la 2 accidente rutiere, la Ulmi și Cândești!

În cursul nopții, echipaje de pompieri au intervenit în cazul unor accidente rutiere care au avut loc în comunele Ulmi și Cândești.

Primul dintre accidente a avut loc între un autoturism și un camion, în jurul orei 00:05, pe DN 72, în Viișoara, unde patru persoane au suferit traumatisme. Trei persoane au fost încarcerate, iar dintre acestea două inconștiente.

Ajunși la locul accidentului pompierii au început imediat operațiunile de descarcerare a persoanelor rămase blocate în autoturism.

Din nefericire, cu toate eforturile depuse de echipajele medicale, după efectuarea manevrelor de resuscitare, două persoane au fost declarate decedate.

Alte două persoane rănite, aflate în auturism, care erau conștiente și prezentau traumatisme au fost transportate la UPU Târgoviște de către echjpajul SMURD și un echipaj SAJ Dâmbovița.

La locul evenimentului rutier au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD,  iar de la SAJ Dâmbovița cu două echipaje.

Pompierii au acționat și pentru sablarea carosabilului de resturile prezente pe acesta, pentru siguranta participanților la trafic.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orel 02.20 în comuna Cândești, sat Sturzeni, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp.

Au intervenit pompierii de la Garda Voinești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare. Pompierii au evaluat medical o persoană care a refuzat transportul la spital. Echipajul de interenție a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1