February 22, 2024
News Ticker

3 Persoane rănite, 3 mașini implicate! Accident rutier la Corbii Mari!

Se intervine în cazul unui accident rutier in Com Corbii Mari, pe DN 61. Din primele informatii sunt implicate trei autovehicule.

La evenimentul rutier au fost mobilizate forțe de intervenție de la Garda Potlogi cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, de la Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD, de la Garda Racari cu o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu trei ambulante.

Update accident rutier Corbii Mari:

Echipajele de interventie ajunse la locul accidentului au constatat ca sunt implicate trei autoturisme și au identificat sase persoane rănite. Niciuna dintre acestea nu sunt încarcerate.

Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor. În același timp echipajele medicale evaluează și acorda asistență medicală persoanelor rănite.

Dintre cele sase persoane evaluate medical la locul accidentului, trei au necesitat îngrijiri medicale. Două victime au fost preluate de echipajele SAJ Dâmbovița și sunt transportate la spital, iar o persoană a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1