April 21, 2024
News Ticker

Box – CS Târgoviște! Elevii lui Gheorghe și Alexandru Stan, 2 medalii de bronz la Campionatul Național pentru Juniori!

Performanță deosebită realizată de pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște la ediția din acest a Campionatului Național de box rezervat juniorilor, care au reușit să intre în posesia a două medalii de bronz. Boxerii, pregătiți de Gheorghe și Alexandru Stan, care au urcat pe podium la competiția găzduită de sala de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila, în perioada 17-21 noiembrie, au fost Eduard Vintilescu și Angelo Arghira.

Eduard Vintilescu a cucerit bronzul la categoria 75 de kilograme, iar în semifinale a fost învins de suceveanul David Bratu. În schimb, Angelo Arghira și-a trecut în palmares medalia în limitele categoriei 80 de kilograme. În meciul pentru intrarea în finala categoriei, sportivul nostru a fost învins de oneșteanul Cosmin Buleu. Ambii medaliați ai clubului nostru au participat pentru prima dată la un Campionat Național.

“Sportivii noștri au boxat exemplar la acest Campionat Național. Au boxat împotriva unor adversari puternici și au  strâns mult din dinți până au intrat în posesia medaliilor. Prin cele două urcări pe podium am confirmat încă o dată valoarea boxului târgoviștean”, ne-a precizat antrenorul Gheorghe Stan.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a avut o comportare lăudabilă la Campionatul Național de juniori a fost Luca Bâlea. La categoria +80 de kilograme, acesta s-a oprit în sferturi, fiind învins de un pugilist bănățean.

 

Sursa – CS Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1