May 28, 2024
News Ticker

Marcel Ciolacu (PSD)! Se termină o instabilitate politică creată de fost guvernare de dreapta!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, înaintea ședinței PSD ce precede consultările de la Cotroceni, că le va propune colegilor ambele variante legate de partidul care va da primul premierul și care sunt concluziile negocierilor cu liberalii. În ce privește ministerele, Ciolacu a spus că nominalizările vor fi discutate după consultările cu președintele Klaus Iohannis.

Întrebat dacă PSD va aproba astăzi, înainte de a merge la Cotroceni, varianta desemnării lui Nicolae Ciucă drept premier, Ciolacu a spus că le va prezenta colegilor din partid ambele variante legate de primul partid care va da premierul în cadrul sistemului de rotație.

Cred că cel mai important e ce au românii de câștigat, faptul că se termină o instabilitate politică creată de fosta guvernare de dreapta”, a spus Ciolacu, refuzând să dea mai multe detalii legate de funcțiile negociate cu liberalii la nivel de guvern și Parlament.

În același timp, el a precizat că, după consultările de la Cotroceni, va fi convocată o nouă ședință pentru a discuta titularii portofoliilor ministeriale.

 

Sursa – 7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1