April 12, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Exercițiu, în teren accidentat, pentru căutarea unei persoane dispărute!

Pe parcursul zilei de ieri, 11 noiembrie, în zona Padina-Peștera, a fost organizat și desfășurat un exercițiu pentru căutarea unei persoane dispărute.

Exercițiul a vizat căutarea și identificarea unei persoane dispărute, precum și extragerea acesteia dintr-o zona accidentată și acordarea primului-ajutor, fiind desfășurat pe șase trasee montane marcate și nemarcate.

În cadrul activității s-a urmărit adoptarea unui mod practic de lucru care să conducă la scurtarea timpului de reacție și găsirea rapidă  a persoanei căutate.

La exercițiu au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliția Orașului Fieni, Postul Alpin de Poliție Padina, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, pompieri din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” al judeţului Dâmbovița, un echipaj SMURD, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Dâmbovița, lucrători de la Parcul Natural Bucegi și voluntari de la Asociația ”Rescue 4X4”.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1