October 2, 2022
News Ticker

Incredibil! Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, refuză să semneze predarea Cinematografului Independența către Primăria Târgoviște!

Incredibil! Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila (UDMR), refuză semneze, de o lună și jumătate, protocolul de predare – primire a Cinematografului Muntenia către Primăria Municipiului Târgoviște.

“Am zis, inițial, că este o glumă, dar nu a fost o glumă! Noi am terminat Cinematograful Independența de ceva timp! Am semnat recepția, a semnat și CNI – ul (nr – Compania Națională de Investiții), este finalizată investiția. Nu putem să ne ocupăm de el, să-l acredităm pentru a da filme…că Ministerul Dezvoltării nu semnează, de vreo lună și jumătate, protocolul de predare – primire către Municipiul Târgoviște a Cinematografului. Adică, nu știu….oamenii ăștia sunt atât de ocupați….investiția este finalizată, este bunul nostru, iar noi nu putem să ne bucurăm de el, este proprietatea orașului. Noi nu putem să-l înregistram în Contabilitate și noi stăm să ne uităm. Am fost la Minister, am sunat, i-am și facturat utilitățile, cine le plătește?! Să plătească ei! Soluția este să semneze el, durează 2 secunde, n-a motivat în niciun fel, cred că nu și-a mai făcut mapa de 2 luni. Și sunt multe investiții în România în aceasta situație, nu numai a noastră“, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, în cadrul emisiunii de la TV Online Riposta pe Net Târgoviște și damboviteanul.com, ziarul tău pe net.

PS : Riposta pe Net i-a scris direct pe pagina de facebook a Ministrului Dezvoltării, Cseke Attila,rugămintea de a semna cât mai repede protocolul de predare – primire a Cinematografului Independența către Primăria Târgoviște. Este adevărat, am scris în limba română, toată pagina de facebook a ministrului este în limba maghiară (Sic!) (foto- jos)

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1