May 22, 2024
News Ticker

Global Interferences of Knowledge Society! Conferință Internațională la Universitatea Valahia Târgoviște!

Facultatea de Științe Economice a Universității Valahia din Târgoviște organizează în zilele de 12 și 13 noiembrie 2021 a III-a ediție a conferinței internaționale intitulată „Global Interferences of Knowledge Society”.

 

Actuala ediție a conferinței se va desfășura online și reunește peste 140 de specialişti în domeniul economic din 15 ţări (Albania, Algeria, Africa Centrală, Bulgaria, Burkina Faso, Camerun, Canada, Ciad, Grecia, Franța, Italia, Maroc, Polonia, Senegal, Republica Moldova și România). Pe parcursul celor două zile vor fi dezbătute peste 100 de rapoarte științifice în cadrul reuniunii plenare și a celor zece secţiuni tematice.

 

Conferința se desfășoară în parteneriat cu organizații internaționale, precum Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), Association Internationale des Economistes de Langue Française (AIELF), Institut CEDIMES France, dar și cu alte șase universități din România: Universitatea ”Petrol și Gaze” Ploiești, Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava, Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” Pitești, Universitatea Titu Maiorescu și Universitatea Athenaeum.

 

În cei 29 de ani de existență, Facultatea de Științe Economice a organizat trei evenimente științifice de anvergură internațională: seminarul internațional ”Management de la transition” în perioada 1994-2006 , conferința internațională ”European Spaces” în perioda 2008-2014, urmată de o nouă conferință tematică intitulată ”Global Interferences of Knowledge Society”, începând din anul 2016 și ajunsă în prezent la a III-a ediție.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1