June 13, 2024
News Ticker

Adrian Țuțuianu despre Alexandru Oprea! Și-a văzut visul cu ochii, a ajuns și el șef de partid!


Fostul lider PSD și CJD și Ministru al Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a oferit detalii privind procesul pe care îl are cu fostul său coleg de partid, Alexandru Oprea, dar a comentat și informația privind abandonarea PMP de către Alexandru Oprea și transferul fostului lider PSD și PMP în fruntea Organizației Județene APP Dâmbovița, noua formațiune politică de centru – stânga a lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu,

Mă plimb cu el de vreo 2 ani prin procese. Nu s-a terminat procesul nici acum, am fost pe la Mizil, acum sunt la Tribunalul Prahova, a făcut apel. Instanța a zis: o fi spus Țuțuianu despre tine, dar mai mult de 2.000 de lei nu costă asta! Probabil că este în criză financiară și hai să-i fac apel sau e în criza de orgoliu, cred“, a declarat Adrian Țuțuianu.

În ceea ce privește trecerea lui Alexandru Oprea de la PMP la APP, liderul PRO România Dâmbovița a mărturisit: “în sfârșit, și-a văzut visul cu ochii, a ajuns și el șef de partid! Că la PSD n-a putut de mine, după aceea n-a putut de Rovana (nr – Rovana Plumb), apoi n-a putut de Cornel (nr – Corneliu Ștefan), poate că înțelege că proverbul ăla românesc, când 2 se ceartă, al 3-lea câștigă, s-a aplicat și lui și mie. El s-a luat cu mine la ceartă și a rămas pieton. După aceea, s-a dus la PMP, ca orice om care are convingeri politice serioase. Acum și-a adus aminte că, totuți, e de stânga, s-a dus la PMP, după ce a stat, a candidat, a făcut ordine pe-acolo, cu securismele lui, le-a spus, domne, totuși, eu mă simt de stânga, voi sunteți prea de dreapta și nu mă simt bine cu voi. N-avea loc de Iulică Vladu pe-acolo, și-a spus, bă, mă duc la APP, și-om face noi 1%, dar asta e, facem 1% și sunt lider. Liviu Dragnea ne spune acum cum se luptă cu securiștii! Și-acum l-a luat pe securist și l-a pus șef de filială! Mai acum 2 săptămâni, a ieșit Liviu Dragnea și-a spus că niște nenorociți, ăștia din PSD, au dat jos un guvern și acum vor să-și asume guvernarea, acum ăștia vin la guvernare, din PSD, dar sunt răi că vin acum la guvernare. Ei n-au, până la urmă, nici un fel de doctrină, încearcă să-i manipuleze pe cei care mai cred că Liviu Dragnea e un patriot și un democrat“, la Riposta pe Net și damboviteanul.com, ziarul tău pe net.

PS: Joi seara, de la Ora 19:00, Alexandru Oprea este invitat la emisiunea de la TV Online Riposta pe Net Târgoviște și damboviteanul.com, ziarul tău pe net! This Is The Way!

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1