May 16, 2022
News Ticker

Compania ARCTIC se implică de urgență și asigură fonduri necesare Spitalului Orășenesc Găești!

București,  5 noiembrie 2021 – Compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, continuă să se implice și să răspundă cu rapiditate nevoilor comunității și asigură în regim de urgență fonduri Spitalului Orășenesc Găești, sume de care unitatea are nevoie pentru a-și putea asigura aprovizionarea cu oxigen în următoarea perioadă. Implicarea Arctic vine ca răspuns la apelul pe care reprezentanții Spitalului l-au lansat în comunitate și în care au solicitat ajutor pentru a putea face față valului patru al pandemiei.

Ducând mai departe angajamentul nostru de a sprijini comunitățile din care facem parte și având în vedere situația gravă din acest moment, Arctic a lansat un apel la implicare printre partenerii săi de afaceri cu scopul de a veni în ajutorul spitalului din Găești. Le mulțumesc furnizorilor noștri Curent Metal SRL, Nicprem Impex SRL, Kablutronik SRL,  ALC Inject Polistiren S.A. și Roel SRL pentru răspunsul prompt și susținerea oferită. Cred că nu putem duce această luptă decât împreună, de aceea Arctic este și va continua să fie alături de români nu doar prin intermediul electrocasnicelor pe care le produce, ci și în momente dificile ca acesta, când fiecare gest poate face diferența”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Compania care operează în județul Dâmbovița două fabrici, una la Găești și una la Ulmi, și-a asumat, prin echipa sa de leadership, rolul de a mobiliza și inspira și alte companii – parteneri sau afaceri din zonă – să se implice și să ajute sistemul medical. Cinci parteneri au răspuns deja acestui apel. Companiile Curent Metal SRL, Nicprem Impex SRL, Kablutronik SRL și ALC Inject Polistiren S.A. au alocat fiecare câte 45.000 de lei, Roel SRL a contribuit cu 20.000 de lei, iar Arctic s-a implicat și a oferit 90.000 de lei. Suma strânsă se ridică la 290.000 de lei și acoperă necesarul de oxigen al Spitalului din Găești pentru următoarele două luni.

Inițiativa Arctic face parte dintr-o campanie amplă derulată de companie la nivel național – Arctic pentru sănătate – demarată în martie 2020. Arctic a pus la dispoziția spitalelor până în prezent aproximativ 1.400 de produse electrocasnice în valoare de peste 1,5 milioane de lei, cu scopul de a susține efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de COVID-19. Cea mai recentă inițiativă de acest fel a avut loc în luna august, când compania a asigurat Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” electrocasnicele de care avea nevoie.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1