May 28, 2024
News Ticker

Precizări privind resfințirea Bisericii Parohiei Sfântul Nicolae – Andronești din Târgoviște!

ASPECTE PRACTICE REFERITOARE LA RESFINȚIREA BISERICII PAROHIEI SFÂNTUL NICOLAE – ANDRONEȘTI DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE

 

Duminică, 31 octombrie 2021, va avea loc resfințirea bisericii Parohiei Sfântul Nicolae – Andronești din Municipiul Târgoviște, primul lăcaș de cult istoric din Vechea Cetate de Scaun și Reședință mitropolitană a Țării Românești, restaurat complet, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon.

Astfel, numai în această zi, pentru ca normele sanitare în vigoare privind limitarea și eradicarea noii pandemii să poată fi riguros respectate, respectiv păstrarea distanței fizice între credincioși, în conformitate cu noile prevederi legale, în intervalul orar 7-14circulaţia rutieră va fi închisă pe strada Poet Grigore Alexandrescu, pe sectorul dintre intersecția cu strada Calea Câmpulung și intersecția cu strada Lt. Pârvan Popescu, fapt pentru care cerem scuze tuturor acelora care utilizau această cale de acces, dar aceasta este singura soluție posibilă în acest context pandemic.

Totodată, menționăm că în incintă vor fi amenajate, potrivit legii, circuitul de intrare/ieșire, puncte de dezinfectare și de distribuire a măștilor de protecție,  luându-se toate măsurile pentru siguranța participanților la această manifestare.

Rugăm participanții la trafic, afectați de aceste restricții temporare de circulație, să manifeste înțelegere și bunăvoință.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1