June 13, 2024
News Ticker

Corneliu Ștefan! S-a făcut dreptate! PSD a reușit să plafoneze prețurile la energie electrică și gaze!


S-a făcut dreptate! Astăzi, în Parlamentul României, #PSD a reușit să plafoneze prețurile la energie electrică și gaze.

Alături de colegii lor din celelalte județe, parlamentarii #PSD #Dâmbovița au votat pentru plafonarea prețurilor la distribuitorii de energie electrică și gaze naturale, pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022, la maximum 1 leu/kWh preț final pentru energia electrică și 0,37 lei/kWh la gaze naturale.

Pe de altă parte, mi se pare de-a dreptul ireal că a fost nevoie să se voteze dacă suntem sau nu de acord ca românii să plătească mai puțin la unele dintre cele mai importante utilități.

Inacceptabil este și faptul că, deși de peste un an PSD a atras atenția că spitalele nu vor avea cum să-și achite facturile la curent și gaze și își vor ține pacienții în frig, iar școlile nu vor avea clasele încălzite, dreapta aflată la conducerea țării nu a luat în calcul acest lucru.

Pe această cale, vreau să le mulțumesc și celor aproape 500.000 de români care au semnat petiția PSD de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze. Doar cu ajutorul lor am reușit să promovăm o lege atât de importantă!

#josfacturile

Corneliu Ștefan- Președinte PSD Dâmbovița și Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1