December 3, 2023
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Impreună Putem Schimba Lumea, proiect la Ediția cu Nr.7!

Întrucât pentru polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița prevenirea criminalității, alături de combatere, constituie un obiectiv principal, în perioada octombrie 2021-iunie 2022, vor fi desfășurate activități în cadrul proiectului ”Împreună putem schimba lumea”, ajuns la cea de-a șaptea ediție.

Prin intermediul activităților desfășurate se urmărește inițierea unor discuții directe și deschise cu cei mici sau mari în vederea deprinderii unor metode eficiente de protecție în diferite situații de risc.

Proiectul este desfășurat în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviștei, Organizația ”Salvați Copiii” România, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Centrul Județean de Resurse si de Asistenţă Educaţională Dâmboviţa.

Acesta va fi implementat în următoarele unități de învățământ: Grădinița cu Program Normal nr.1 Moreni, Grădinița cu Program Prelungit  „MODEL” Răzvad, Grădinița cu Program Normal Brănești, Grădinița cu Program Normal nr.1 Titu, Grădinița cu Program Normal Moroeni, Grădinița cu Program Normal Nucet, Grădinița cu Program Normal nr. 8 Moreni, Grădinița cu Program Normal Vizurești, Grădinița cu Program Normal Pietroșița, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Titu, Grădinița cu Program Normal Cazaci.

Totodată, având în vedere situația epidemiologică generată de virusul Sars-CoV-2, fiecare activitate se va desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare.

Precizăm că, în perioada 12-22 octombrie a.c., polițiștii au organizat deja activități la unitățile de învățământ din Moreni, Nucet, Brănești și Răzvad.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1