September 28, 2022
News Ticker

Riposta! Pr. Ionuț Ghibanu, reacție la un politician care vrea să devină o mică vedetă locală! Il voi acționa în instanță!

Răspuns pentru un politician care își dorește să devină o mică “vedetă locală”, folosindu-se de imaginea unor persoane sau a unor instituții!

  1. Pentru toate neadevărurile afirmate de acesta, am contactat un avocat și îl voi acționa în instanță. I-am oferit posibilitatea de a nu ajunge în această situație, solicitându-i, telefonic, să scoată toate calomniile din materialul prezentat, cu mențiunea că nu am nicio problemă să rămână tot ceea ce este oficial, chiar cu recomandarea de a trimite tot către organele abilitate ale Statului, pentru a fi verificat.
  2. Nu dețin vreo firmă prin interpuși, tot ceea ce am reușit să realizez și cu ajutorul părinților fiind la vedere.
  3. Sumele prezentate ca o mare dezvăluire arată că, dimpotrivă, administrația locală și județeană nu au reușit să sprijine monumentele istorice așa cum ar fi trebuit. A căutat și el senzaționalul, ce să-i facem?!
  4. Alexandru Oprea, fostul președinte al CJD, neagă faptul că i-ar fi pus la dispoziție documentele prezentate, deși ele sunt publice, nefiind nevoie să i le dea cineva și afirmă că se va constitui parte civilă în proces.
  5. Dosarele de finanțare depuse de către toate cultele recunoscute în România la Primării, Consilii județene, Secretariatul de stat pentru culte sunt verificate de Curtea de conturi, iar noi, în județul Dâmbovița nu am avut probleme de legalitate.
  6. Inclusiv cultul din care face parte acest nou politician a primit sprijin financiar de la Stat, dumnealui fiind consilier local (pe modelul București, SIC!), însă nu cred că a fost atât de agresiv cu pastorii săi.
  7. Sper că nu-și dorește o învrăjbire religioasă, fiind de altă confesiune și atacând constant pe ortodocși.
  8. Așa cum am menționat la punctul 1, la rândul meu, solicit public verificarea tuturor dosarelor prin care Statul a acordat sprijin financiar parohiilor din județul nostru, pentru a avea încă o dovadă a faptului că acest personaj MINTE!

O mică meditație pentru cel care se dă mare apărător al credinței sale neortodoxe și cunoscător al Sfintei Scripturi, citând chiar din ea:

Diavolul este corect politic, sub pretextul binelui încearcă să facă rău, un rău nu mereu evident, ci subtil, dar tot rău. Și vedem mulți discipoli ai lui, lideri politici ai momentului, navigatori pe ape tulburi, negociatori de top și combinatori de interese politice.

Din evanghelia cu vindecarea demonizaților din Gadara vedem că diavolii au cerut să intre în porci, pe de o parte arătând atracția lor față de materie și instrumente de câștig, pe de altă parte pentru a păgubi pe cei ce sunt prea alipiți de material.

Așa face diavolul mereu, sub pretextul binelui și al salvării încearcă să distrugă, ia în sclavie și fură libertatea. De aceea, se spune că iadul e pavat cu intenții bune, de obicei false sau iluzorii.

Cum am putea oare să distingem vocea Adevărului printre atâtea înșelătoare sirene și cum să ne ferim ca cei ce au intrat în porcii din Gadara încercând să facă prăpăd în viața noastră?

URMEAZĂ!

Pr. Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1