December 2, 2023
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni de informare, prevenire și combatere a răspândirii Covid-19!

La sfârșitul săptămânii trecute, la nivelul județului Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii împreună cu celelalte instituții cu atribuții pentru menținerea ordinei și liniștii publice, au intensificat acțiunile de informare, precum și de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19.

Forțele de ordine au efectuat  verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, piețe, târguri, restaurante, terase, baruri și mijloace de transport persoane, pentru a se asigura că măsurile impuse de autorități sunt cunoscute de către toți cetățenii și sunt respectate.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, de aceea polițiștii dâmbovițeni vor fi permanent la datorie.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea.

Reamintim faptul că în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1