February 23, 2024
News Ticker

Liderul ALDE, Ionel Petre! România, în derivă, secundul, nepregătit!

România în derivă, secundul nepregătit!

După negocieri sortite eșecului înainte să înceapă, fostul premier Zero, visează la un guvern minoritar alcătuit din rezervele rezervelor pentru o țară măcinată de separatism politic și social, în plină criză sanitară si economică. Nu știu cum nu vede plasa întinsă de președinte, pentru el și pentru partidul pe care tocmai a fost ales sa-l cârmuiască! Grav este faptul ca unii politicieni se joacă de-a ruleta rusească cu poporul în timp ce, ceilalți politicieni fentează politica așteptând “la cotitură” sa revină pe calul lor alb mimând salvarea națiunii.

Am mai declarat ca România a rămas fără “bărbăție politică”, dovadă că în cele mai multe domenii ocupăm ultimele locuri din clasamente iar românismul nostru, încrederea în noi, respectul și buna înțelegere dispare pe zi ce trece.

Lăsați calculele politice și asumându-vă responsabilitatea pentru care ați fost votați! Politica nu este matematică iar viitorul României nu trebuie pariat!

Un guvern responsabil de uniune națională în vreme de mare presiune este cea mai bună soluție. Asumati-vă viitorul României!

Ionel Petre- Vicepreședinte ALDE

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1