April 14, 2024
News Ticker

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, vizită de lucru în Municipiul Moreni!

PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA MORENI

Astăzi, a avut loc, în Sala de Festivităţi a Primăriei Moreni, o întâlnire de lucru între executivul morenar şi oficialii Federaţiei Române de Fotbal. La discuţii au fost prezenţi Constantin Tocan, administratorul public al municipiului, Costel Gyorgy, managerul Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Ciprian Prisăcaru, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi alţi oficiali federali.

Au fost abordate teme de actualitate pentru dezvoltarea fenomenului fotbalistic de la nivelul localităţii noastre şi, în principal, sprijinirea de către forurile naţionale în domeniu a loturilor de copii şi juniori care practică fotbalul în municipiul Moreni. De asemenea, oficialii federaţiei şi-au exprimat toată disponibilitatea pentru organizarea prin intermediul Academiei Naţionale de Fotbal a unor cursuri de instruire atât pentru elevii de la clasele cu profil sportiv, cât şi pentru cei care îşi doresc o carieră solidă în acest domeniu. Cursurile vor viza pregătirea necesară pentru instructor sportiv, preparator sportiv, arbitru de fotbal, comunicare, management sportiv.

Un punct principal al întrevederii a fost reprezentat de concretizarea etapelor necesare în vederea continuării demersurilor administrative şi federale pentru construirea unui teren sintetic de fotbal în municipiul Moreni – într-un parteneriat dintre municipalitatea morenară, FRF şi Compania Naţională de Investiţii.

Sursa – Primăria Municipiului Moreni

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1