Pr. Marian Puiescu! Recunoștință, mulțumire și fidelitate!


Cu deosebită recunoștință, mulțumesc Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON  și Părintelui Vicar Eparhial Dr. Ionuț Adrian GHIBANU pentru marea onoare, deosebita și prețioasa încredere pe care mi-au oferit-o astăzi, încă o dată, la începutul activității ca preot la Parohia “Sfinții Arhangheli” din Municipiul Târgoviște.

Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, care mi-a încredințat slujirea la Parohia “Sf. Arhangheli”, îi mulțumesc, cu deosebită și aleasă recunoștință, în profundă fidelitate, fiindcă, din nou, mi-a oferit mare și copleșitoare încredere.

Cu mândrie, am deosebita onoare de a fi unul din aceia care aparțin “generației Mitropolit Nifon”, o oportunitate extraordinară cu care Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat, iar aceasta este comoara vieții mele și cel mai important lucru al slujirii mele!

Cu eleganța-i caracteristică, cu erudiție și generozitate, Părintele Vicar m-a copleșit cu alese, frumoase și generoase cuvinte, din care transpare parfumul oratoric al vorbelor acelor iluștri clerici ce au scris istorie și cultură, aici în vechea Reședință a Ierarhilor munteni și Capitală a voievozilor Țării Românești, aprofundând spiritualitatea noastră ortodoxă de-a lungul timpului, rostite cu claritate, mare forță și înțelepciune!

Sunt deosebit de onorat și recunoscător, pentru tot!

Aprofundarea misiunii pastorale a Sfintei noastre Ortodoxii, a bucuriei Evangheliei lui Hristos, dar și slujirea aproapelui și bun răspuns la provocările  contemporaneității îmi vor fi deziderate ale slujirii parohiale!

Mulțumesc pentru impresionata primire pe care mi-au făcut-o colegii de la parohie: Părintelui prof. univ. dr. Florea ȘTEFAN și Părintelui Paroh Iulian PETRESCU, prieteni buni și vrednici slujitori!

Tuturor credincioșilor le mulțumesc pentru calda și deosebita primire

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1