April 21, 2024
News Ticker

Florin Anton și Marius Rotaru! Antrenorii Selecționatei AJF Dâmbovița la Cupa Regiunilor!

𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻 (Străjerii Târgoviște 1396) și 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗥𝗼𝘁𝗮𝗿𝘂 (Roberto Ziduri) au fost numiți antrenorii 𝐒𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞𝐢 𝐀𝐉𝐅 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, care va participa pentru prima dată în istorie la 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, cea mai importantă competiție internațională dedicată fotbalului amator, organizată de UEFA, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Team-manager al selecționatei a fost desemnat 𝗖𝗼𝘀𝘁𝗶𝗻 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶, coordonatorul Departamentului Media&Marketing din cadrul AJF Dâmbovița.

Selecționata AJF Dâmbovița face parte din Grupa 1, alături de AJF Giurgiu și AJF Prahova. În Grupa 2 au fost repartizate selecționatele din Brașov, Harghita și Vaslui. Câștigătoarele celor două grupe se vor califica în finala competiției, programată pentru anul viitor, în ultima săptămână a lunii aprilie, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia. Campioana națională va reprezenta România la Turneul Intermediar.

𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻 și 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗥𝗼𝘁𝗮𝗿𝘂 vor anunța zilele următoare lotul lărgit al selecționatei județului, alcătuit din 30 de jucători născuți în perioada 1 august 2003 – 1 august 1982, legitimați la AJF Dâmbovița, dar care nu au evoluat niciodată în Liga 1 și Liga 2. Selecționata AJF Dâmbovița va susține primul joc în data de 9 noiembrie, pe teren propriu, cu Giurgiu, după care se va deplasa în Prahova, pe 23 sau 24 noiembrie. Meciurile retur vor avea loc în martie și aprilie 2022.

𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐬’ 𝐂𝐮𝐩, încă o premieră bifată de 𝐀𝐉𝐅 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚!

Sursa – AJF Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1