June 13, 2024
News Ticker

Corneliu Ștefan! Comuna Răzvad, beneficiară a Programului Județean de Dezvoltare Locală!


Comuna Răzvad este, de astăzi, beneficiară a Programului Județean de Dezvoltare Locală, program pe care l-am inițiat pentru a veni în sprijinul tuturor administrațiilor locale dâmbovițene.

Astăzi, împreună cu colegii din conducerea Consiliului Județean, am semnat cu primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, trei contracte de finanțare a unor lucrări importante pentru comunitatea locală:

Realizare branșamente la rețeaua de canalizare a gospodăriilor de pe strada Tudor Vladimirescu, sat Valea Voievozilor. Valoarea totală a proiectului depășește 1.900.000 lei.

Execuție tramă stradală, șanțuri de scurgere apă pluvială și podețe acces la gospodării, strada Tudor Vladimirescu, sat Valea Voievozilor. Investiția se ridică la aproape 3.500.000 de lei.

Construire piste biciclete pe strada Tudor Vladimirescu. Valoarea totală a acestui proiect este de peste 900.000 lei.

De asemenea, îl felicit pe Emanuel Spătaru pentru investițiile pe care acesta le derulează în Răzvad din bugetul local, dar și prin programe naționale.

Din banii comunei, în momentul de față, se construiește o grădiniță cu program prelungit cu două săli, cu o valoare de peste 4.000.000 lei, iar prin PNDL II, un proiect de peste 14.300.000 de lei, se lucrează la extinderea sistemului de canalizare în satele Valea Voievozilor şi Răzvad.

 

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1